Arbeta hos oss

Alsike Maskin Entreprenadförsäljning AB är ett försäljningsbolag inom entreprenad-, fritids- och transportbilsbranschen.

Företaget har personal som har mycket lång erfarenhet av handel och service.

Alsike Maskin har alltid en mål att fortsätta utveckla verksamheten. Bolaget planerar att bygga ytterligare byggnad på befintlig tomt i Knivsta som ska innefatta både yta för försäljning och eftermarknad.

Lediga tjänster

Nedan finns sammanställning på lediga tjänster. Om du inte hittar en tjänst som passar dig är vi alltid intresserad av dig som brinner för utveckling och vill göra skillnad. Om du inte hittar en tjänst som passar dig är du istället välkommen med din ansökan genom att fylla i nedan kontaktformulär. 

Fritidsmekaniker

Vi expanderar kraftigt och söker nu en självgående mekaniker till fritidssidan.

För att söka tjänsten skicka ett e-post till Johan Jansson.

Entreprenadmekaniker

Vi söker självgående och engagerade entreprenadmekaniker.

För att söka tjänsten skicka ett e-post till Johan Jansson.

Lediga tjänster

Om du inte hittar en tjänst som passar dig är vi alltid intresserad av dig som brinner för utveckling och vill göra skillnad.

Om du inte hittar en tjänst som passar dig är du istället välkommen med din ansökan genom att fylla i nedan kontaktformulär. 

Kontaktformulär

Vi är alltid intresserad av dig som brinner för utveckling och vill göra skillnad. Om du inte hittar en ledig tjänst som passar dig är du välkommen att kontakta oss genom att fylla i nedan formulär. 

Namn Telefon E-post Meddelande Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in